6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Petduka.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Petduka.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Petduka.nl reviews.

Over Petduka.nl

Petduka is de online dierenapotheek van Nederland waar je producten koopt voor jouw hond en kat. Petduka is gespecialiseerd in antiparasitica, denk daarbij aan producten tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Daarnaast levert Petduka ook medicijnen en supplementen voor de onderhoud en verbetering van verschillende gewrichten, huid en vacht, organen en meer. Ook is het assortiment specialistisch voer erg toereikend. Petduka’s dierenarts beantwoordt daarnaast gerelateerde vragen en geeft graag advies.

Petduka staat voor snel, deskundig, service-gericht, betrouwbaar en voordelig.

Petduka.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Petduka.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Petduka.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Petduka.nl op Trustreview.

Petduka.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Petduka.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Petduka.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Petduka.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Petduka.nl is vooral actief binnen de sector dierenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Petduka.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Petduka.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.