10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Fun.be reviews

De reviews en beoordelingen over Fun.be zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Fun.be reviews.

Over Fun.be

Fun.be is al meer dan 10 jaar dé referentie op vlak van speelgoed-, tuin-, multimedia- en schoolartikelen. Met 30 offline winkels verspreid over heel Vlaanderen bundelen we onze kennis samen met scherpe prijzen tot één mooi verkoopsargument. Fun.be scoort nu ook, na de joint venture met Fundoo, met haar webshop en dat dankzij het vertrouwen dat Fun.be als gevestigde waarde uitstraalt en de expertise van Fundoo die al gedurende een aantal jaren e-commerce ervaring opgebouwd heeft.

Fun.be ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Fun.be? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Fun.be.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Fun.be op Trustreview.

Fun.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Fun.be

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fun.be”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Fun.be heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Fun.be is vooral actief binnen de sector speelgoed en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Fun.be gekregen? Dan kun je naar de website van Fun.be gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.