6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

PlayHockey.shop reviews

De reviews en beoordelingen over PlayHockey.shop zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle PlayHockey.shop reviews.

Over PlayHockey.shop

Playhockey.shop is een echte speciaalzaak die zich volledig focust op een van de populairste sporten van Nederland: Hockey. Al jaren zijn is Verest Sport actief in de branche. Service en klantgerichtheid zijn de belangrijke basis van het grote klanten bestand wat Verest Sport in zuid-oost brabant heeft opgebouwd.

PlayHockey.shop ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met PlayHockey.shop? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor PlayHockey.shop.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van PlayHockey.shop op Trustreview.

PlayHockey.shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over PlayHockey.shop

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlayHockey.shop”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

PlayHockey.shop heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

PlayHockey.shop is vooral actief binnen de sector sportkleding en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van PlayHockey.shop gekregen? Dan kun je naar de website van PlayHockey.shop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.