10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Esoterra.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Esoterra.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Esoterra.nl reviews.

Over Esoterra.nl

Esoterra (sinds 1998) staat garant voor professionele opleidingen met een duidelijke visie over hoe succes en toewijding gerealiseerd kunnen worden.
De opleidingen en cursussen van Esoterra zijn erop gericht om van destudent een massageprofessional te maken die mensen helpt vanuit zijn of haar eigen unieke werkwijze. De opleidingen en bij-/nascholingen staan voor voelen met de handen, luisteren naar het hart waarbij het hoofd ervoor zorgt dat de beide benen op de grond blijven staan.

USP’s:
• Unieke en zelf ontwikkelde cursussen en opleidingen;
• Aantrekkelijke commissies;
• Gratis proeflessen;
• Al vanaf €145,-;
• Betalen in termijnen mogelijk;
• SRNO geaccrediteerd;
• UWV scholingspartner;
• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal.

Esoterra.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Esoterra.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Esoterra.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Esoterra.nl op Trustreview.

Esoterra.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Esoterra.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Esoterra.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Esoterra.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Esoterra.nl is vooral actief binnen de sector studie en opleidingen en daarnaast ook nog in de sector(en) cursussen en trainingen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Esoterra.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Esoterra.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.