10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Belvilla NL reviews

De reviews en beoordelingen over Belvilla NL zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Belvilla NL reviews.

Over Belvilla NL

Met 40 jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot een van de grootste Europese spelers in de vakantieverhuurbranche. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de UK in een van de vakantiewoningen van Belvilla. In totaal komt dit neer op 4,5 miljoen nachten per jaar. Belvilla maakt sinds 2019 deel uit van de OYO vakantiehuizen.

Consumenten hebben een ruime keuze uit 40.000 unieke, online te boeken vakantiewoningen voor allerlei soorten vakanties in 20, voornamelijk Europese landen. De consument is bij Belvilla verzekerd van een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is er altijd een Belvilla: Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod aan unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een week wintersport. Of men nu een vakantiewoning aan het strand, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum wilt, Belvilla heeft unieke vakantiehuizen met typische streekkenmerken op prachtige locaties.

De vakantiehuizen worden op basis van strikte criteria persoonlijk beoordeeld door in-house specialisten en lokale kopers die de regio goed kennen, voordat de woning onderdeel wordt van het aanbod van Belvilla. Samen met de huiseigenaren wordt continu de kwaliteit van de woningen bewaakt. Daarnaast speelt ook de feedback van klanten een belangrijke rol. Belvilla streeft er dan ook naar om de nieuwste technieken in het hele bedrijf toe te passen.

Belvilla NL ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Belvilla NL? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Belvilla NL.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Belvilla NL op Trustreview.

Belvilla NL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Belvilla NL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Belvilla NL”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Belvilla NL heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Belvilla NL is vooral actief binnen de sector vakantie en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Belvilla NL gekregen? Dan kun je naar de website van Belvilla NL gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.