6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Thuiszorgwinkelxl.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Thuiszorgwinkelxl.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Thuiszorgwinkelxl.nl reviews.

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Thuiszorgwinkelxl.nl is een online winkel in hulpmiddelen voor senioren, ouderen en minder validen. Thuiszorgwinkelxl.nl heeft een ruim assortiment zorghulpmiddelen die ze leveren aan consumenten, bedrijven en instellingen. Bij Thuiszorgwinkelxl vindt u o.a rollators (accessoires), wandbeugels, wandelstokken, pillendozen, bloeddrukmeters, rolstoel (accessoires), toiletverhogers en meer handige hulpmiddelen.

Thuiszorgwinkelxl.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Thuiszorgwinkelxl.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Thuiszorgwinkelxl.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Thuiszorgwinkelxl.nl op Trustreview.

Thuiszorgwinkelxl.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Thuiszorgwinkelxl.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thuiszorgwinkelxl.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Thuiszorgwinkelxl.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Thuiszorgwinkelxl.nl is vooral actief binnen de sector warenhuizen en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Thuiszorgwinkelxl.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Thuiszorgwinkelxl.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.